Hjälp

Som ni ser har jag förstör min bloggs utseende totalt hehe. hade planer på att göra en ny så nu tar jag och gör det.
gå in på www.esmycken.blogg.se och följ mig där istället!

Kära nån!

Tänkte att jag skulle beställa hem lite pärlor så jag skulle kunna göra min julklapp till Angelica. Men nej vilken klump man fick i magen! Kollade på kontot hur mycket pengar det fanns kvar efter alla räkningar blivit betalda :O under 8,000 kronor! Hade över 20,000 kronor igår och där floppade dem pengarna i sjön. Tråkigt när allt kommer på en gång. Skatten på bilen, tv-licensen och ja allt. Men sånt får man ta ibland.

Men kan ju alltid bjuda på vad som ska beställas nästa månad istället då:)

Runda tjeckiska glaspärlor

Runda facetter

Seed beds, dock endast genomskinliga.

Uppdatering

Tre dagar sen jag skrev sist.. Det e så man får skämmas och slå sig på fingrarna lite haha:P
Har jobbar och umgåtts med Patric en hel del så har blivit att jag inte hunnit med datorn. Är seg idga, men är iaf ledig. Är lite smånervös idag med, men privat e privat.

Ikväll blir det tacos, yummie:D:D  Här kommer en liten bild på ett halsband jag gjort till mig lilla kisse Molly. Supersött!


Det är lite svårt att få en bra bild då hon sällan vill ligga still:) Men ska ta av det sen och fota, för man ser ju inte framtidan av halsbandet.

Gratis?

Vill du få värdefulla saker helt gratis? Udan att betala ett enda öre? Detta e busenkelt!:)
Bli medlem här
Gratis !

Allt du behöver göra är att samla poäng och värva nya medlemma. Lycka till:)

Comtesse?

Är det någon av er som känner till märket Comtesse?
Den enda faktan jag kan hitta är att det är ett märke från 1960-talet och att det nu är i ungefär samma prisklass som Dior? Stämmer det?
 
Var på en Seconhand butik idag och hittade en asläcker brun väska i detta märket för 30 kronor, kan man kalla det kap då?

Nytt armband

Gjorde nyss ett RAW-armband, right-angle weave.
 Detta är till någon med ganska smala handleder. Tanken är främst att det är till barn, men har man smala handleder som vuxen så passar detta utmärkt. 

Färgerna är orange/transparant a seed beads och ljusgröna kuber med rundade kanter. Detta ser man inte riktigt på bilderna, och tyvärr fick jag inte fra,m några bättre.
Längden är ca 14 cm, då jag inte har räknat med längden som försvinner när man väl knäpper.
 
Pris: 35 kronor






Ska göra fler  men måste köpa in lite mer pärlor innan. Detta var nämligen några av de sista jag har kvar.

Virka

Jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg om hur man virkar ett armband så snart jag hinner.
Tänkte dock virka ett själv först och dokumentera med bilder så gott det går.
Hoppas på att hinna med det imorgon innan jag ska jobba, vi får väl se:)

TEST

Detta har jag länge tänkt på att göra men det har aldrig riktigt blivit av. Min svenskalärare jag hade i andra och tredje året på gymnasiet är en stor inspiration till detta. Hon pratade jämt om hur man ska få bättre självförtroende, må bättre och bete sig bättre. Jag tänkte att jag ska göra det klassiska så jag får reda på vem jag igentligen är. Detta har man stor nytta av både i privatlivet och på jobbet. Dessutom borde alla göra dettainnan dem startar eget!

Besvara dessa tre frågor:
♦Vem är Jag?
♦Vad är jag bra på? minst 5 punkter.
♦Vad är jag dålig på? minst 5 punkter.

Genom att göra detta får man fram positiva och negativa saker om sig själv. Mans ka självklart glädjas åt det positiva och ta lära av dem negativa. Ingen är perfekt så alla har negativa saker i bagaget. Man ska inte gräva ner sig för det, utan ta lärdom av dem istället. Försök att bättra dem istället. Ibland kan det vara bra att be andra göra detta testet om dig, för att du ska få en uppfattning om vad andra tycker. De flesta tycker säkert att dem har många negativa saker, medans andra inte vet vad dem snackar om.
Sätt dig ner en stund och tänk igenom ordentligt!



♣ Vem är jag?
Jag är en ganska så osäker tjej. Jag tänker ofta för mycket på vad som ska hända och är rädd för att misslyckas. Jag känner mig beroende av att ha andra människor omkring mig, vilket är vänner och pojkvän (och familj såklart), utan dem klarar jag mig aldrig. Just nu upplever jag att det knappt finns några vänner så jag vill ha fler. Dock vet jag inte hur jag ska göra. Man ska välja sina vänner med omsorg.
Jag som person är trevlig. Jag ser mig själv som mogen för min ålder . Visst är man blyg ibland, men jag känner ofta att andra kanske inte är på samma stadie som mig och då blir det svårt. 
Som osäker gäller det allt, framförallt utseende. Jag ser mycket fel på mig själv men vill iaf inse att det är så jag är skapt. Det spelar ingen roll vilken, hårfärg,frisyr eller vilka kläder jag använder jag ser ändå mig själv som underlägsen, andra är snyggare än mig. Jag känner mig ofta uttittat, kanske inbillar jag mig kanske inte. Jag känner mig speciell, men inte på något bra sätt. Det känns som att jag är en helt annan persom jämfört med alla andra, som att man inte passar in, som att jag skulle vara den enda zombien som vandrar omkring . I själva verket skulle jag vilja vara som  andra.
När det gäller pengar och framtid är jag även där osäker. Jag ville från början bli frisör men hade inte tillräckligt med poäng, men tro inte att jag är dum för det, tvärtom, jag är faktiskt rätt smart. Jag valde då av någon anledning att gå floritprogrammet. Första året var ett helvete, jag grät mycket då jag kände att jag inte kunde någonting jämfört med alla andra. Jag kände verkligen att jag sög och var rädd för att ens visa mina arbeten för lärarna. Som tur e så hände någonting i tvåan, helt plötsligt kunde jag och sakta men säkert blev jag en av de bättre i klassen. Jag ser inte mig själv som det, då jag ALDRIG blir nöjd, men lärarna gav toppbetyg. Inför studenten var jag rätt så rädd eftersom jag inte hade något jobb än. Fan vad jag grät på studenten, jag kan inte säga att jag var glad någonstanns. Ärligt talat, jag var faktiskt inte glad över att ta studenten.
Nu står jag här med ett jobb som jag är nöjd med så länge, men jag vill starta eget. Jag har velat fram och tillbaka. Ska det vara en blomsteraffär? både ja och nej. Ska jag göra smycken? ja och nej. Vill jag gå en make-up utbildning? ja och nej. Vill jag bli frisör?ja och nej. jag kan inte bestämma mig. Enda saken jag har helt klart för mig är att jag och min sambo ska köpa ett hus i framtiden, eller bygga och vi ska leva lyckliga. Vad jag göra kommer sen. Jag har lång tid på mig att tänka. Det blir aldrig som man tänkt sig, det vet jag, och det tänker jag se som ett motto istället för något dåligt!

Vad är jag bra på?
↑Jag är en människa som är bra på att tänka på andra. Jag finns där och dem kan alltid prata med mig. Kanske vet dem inte det, men oavsett tid och händelse finna jag alltid där.
↑ Jag är bra på att göra det jag blir tillsagd då det gäller jobb och dyligt.
↑Jag är bra på att hantera konstiga och ibland skrämmande situationer bra.
↑Jag är smart
↑Jag är bra på att planera.
↑Jag är bra på att få min vilja fram (kanske inte positivt för andra men för mig)

Vad är jag dålig på?
↓ Jag är dålig på att öppna mig och prata om mina känslor
↓ Jag är dålig på att ta kritik, eller ja det beror på hur man ser på det. Jag blir upprörd i början, vilket inte är bra, sen fixar jag det.
↓ Jag är dålig på att tro på mig själv
↓ Jag kan inbland säga att jag håller med någon, då jag kanske inte gör det till 100 %
↓Jag dömer en människa inom 5 sekunder. Sen håller jag ganska hårt på vad jag tror istället för att lära känna personen.




När man sitter och skriver så glömmer man hälften. Ett tips är att ha en lista med bra och dåliga saker. Varje gång du känner att du gjort något som du är bra på så skriv till det. Samma sak när du upplever att du gjort något dåligt.

Måste bara visa!

Igår kom älsklingen hem med detta:) aww säger jag bara. Hade varit tillsammans i 19 månader och där kommer han med rosor<3 Älskar Älskar stora röda rosor:)

 


Men det jag älskar mest är min sambo Patric Ekholm<3

Mardröm!

Usch drömde en mardöm nu på morgonen. Drömde om att jag var med i Rwanda under deras inbördeskrig och att jag blev jagad av massa machetes eller hur det nu stavas. Hatar verkligen att drömma sånt, gör det jämt! Just Rwanda med. Allt för denna historialektion då vi kollade på Shooting Dogs. Jättebra film men efter all riktig fakta blir man lite förföljd.
Vaknade redan vid 7.20 men låg och drog mig till 7.40. Måste erkänna att jag var lite mörkrädd helt enkelt haha.

Just nu sitter jag och väntar på att Angelica sak skicka sms och säga om vi kan ses senare idag eller inte. I så fall tar jag 10.30 bussen in till Halmstad och går runt på stan lite innan hon kommer. Sen vore det inte dumt med en sallad:D Yummie. Annars funderar jag på att antingen åka in ändå eller om jag sak åka till Växjö. Känner för att bara gå i min egen värld och bara vara.



 


Min älskade vän Angelica<3

Lindaslya

Skev nyss till Linda Blom som har frisörbloggen om ett litet önskemål. Jag vill få det perfekta håert och lära mig mer om hur man ska sköta det och saker man absolut inte ska göra med sitt hår.
Hoppas på svar och hoppas att hon kan hjälpa oss alla som vill veta mer:)

gå in på 
www.lindaslya.blogg.se och läs om ni är intresserade av hår.

(Lånade loggan så ni känner igen er, hoppas inte detta gör något? Säg till i så fall så tar jag bort den)

WOW

Tänkte använda mina nya örhängen idag, var faktiskt inte så dumma;) Egentligen trivs jag bara i vanliga örhängen men ska se om jag kan vänja mig vid hängande örhängen nu :P Måste ju ge det en chans iaf.
Vad tycker ni? Dem var väl okej?


Ny mobil?

På gratismakeup sidan kan amn vinna en sprillans ny LG mobil. Hade inte det varit för bra för att sant att vinna? Jag är verkligen i behova av en ny mobil. Bli medlem vetja och tävla du med. Sen kan du ju dessutom jobba ihop lite presentkort till dig själv när du ändå är medlem:)
Nya tävligar hela tiden så tveka inte.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=121417

nyduschad och fin..

Ska iväg till älsklingens föräldrar ikväll och äta pizza:D Gott!
Imorgon fyller hans mamma år så blir att gratta henne lite med. Förövrigt så är jag ledig idag, är faktiskt ledig enda fram tills torsdag. Otroligt! haha
Känns sjukt underbart.
Tänkte att jag skulle skriva till Linda som har frisörbloggen och be henne göra lite inlägg om hur man ska sköta sitt hår, vad man absolut inte ska göra med det m.m. Är otroligt intresserad av hår och vill lära mig mer. Alla vill vi ha det perfekta håret, kanske  kan hon leda en dit? Hoppas.

Nu ska jag fixa mig lite och sen ta en promenad ute i höstsolen.
Ciao Ciao!

Jobba..

Ja då ska jag snart ta och byta om och ut i regnet.Cyklar vid 14.15 ungefär, tar ju bara lite mer än 5 minuter.
Sitter och njuter av min ledighet just nu haha. Man ska ju passa på, men pengar måste man ju ha.
Längtar efter att få komma hem igen:) Älsklingen<3  Känns som att jag jobbar hela tiden när han är hemma:(
Kanske en flaska vitt och någon film? Skulle inte vara helt fel:)



Denna rubrik

Jaha då sitter man här hemma. Det är grått och mulet ute vilket det inte var när man vaknade. Då var det strålande sol och fågelkvitter. Jag och älsklingen sov hos Rydberg inatt. Dem satt och lirade på datorn igår och jag jobbade. Sen efter jobbet körde jag ut till dem. Dem stod och grillade:D Det gör dem oavsett om det är snö eller inte haha. Var super gott! Ett glas rött till med, mumsigt värre.
Ska ju jobba ikväll med, rätt segt om man säger så. Skulle egentligen ha öppning imorgon med men var en på jobbet som ville byta den med mig, o inte tackar jag nej inte.

Nu ska jag vara så duktig och dammsuga här i vår smutiga lägenhet, måste man annars dammar man igen haha.

Ha det fint allesammans!

Go morron kära blogg

Nu sitter man här igen då:) Tittat man ut så skiner solen, Underbart:D Igår var det verkligen grått och regnign och måste säga att jämför man dagen igår med idag, så har jag nog varit i helvetet och vänt. Var så grymt deprimerad igår. Hade ont som bara den i ryggen och då brukar det bli att humöret brister. Var hos en kiropraktor och blev 380 kronor fattigare, ännu en anledning till att bli deprimerad, pengar:(

Hade så ont i min rygg när jag gick och la mig igår så jag knappt kunde somna, men när jag vaknade... Det var värt var enda krona! Har inte ont någonting! Hade aldrig haft en så drastisk övergång innan. Tydligen var jag sne i bäckenbenet på 3 centimeter vilket vred resten av lederna i ryggraden så dem tryckte på ställen och gjorde ont. Nacken rättade han till på precis dem ställena där jag alltid har ont. Känns skönt att han själv hittade felen utan att jag skulle peka ut dem, får då finns det ju en liten risk för bluff. Har dock inte varit så rädd på länge som när han förjade rycka i nacken, hade förlamning i tankarna haha. Men dem kan sin sak så man ska egentligen inte vara rädd.

Vissa patienter blev bra på första behandlingen och dem som inte blev det brukade det räcka med att gå dit en gång till. Håller tummarna för första gången, för 380 kronor till blir svårt att lägga ut. Ska ju till tandläkaren på måndag eller tisdag och vet inte om jag har gratis tandvård som 19 nu när jag bor i kronoberg eller inte.

Jag och älsklingen har ju pratat om att åka till Liseberg nu i vinter och sen sova på Gothia hotell. Vill verkligen det, känns som att det behövs.
Snart kommer han hem från skolan, och hans skulle ha goda frallor med sig hem:) ♥

Ciao!

SMINK



Vad sägs som lite nytt smink nu i höst? Gå med i gratissmink och samla poäng. Det är helt gratis och otroligt lätt att utföra!
Klicka HÄR och bli medlem, du får 50 poäng vid registrering.

Shoppat

Var på Panduro igår:D
Köpte lite av det som verkligen behövdes. En pärllåda och tänger. Var snål för en tång kostar i vanliga fall runt 60 kronor, men man kunde få 4 minitänger för 109 kronor. Passar bättre ekonomiskt och dem var faktikst bra. Testade dem igår nämligen;)





 


Mot växjö

Nu har jag gjort mig iordning och ska snart gå till bussen. Ska till Växjö och träffa min barndomsvän Martina.
Hon är den jag har mest minnen med sen barndomen var så synd att jag flyttade. Har knappt träffats nått sen den tiden och jag flyttade för 10 år sen. Men nu ska det bli andra bullar med det! Nu när jag bor i Ljungby så känner jag inte så många, har bott är i 1 år men känner inte så många. Känns bra att Martina pluggar i Växjö nu så vi kan ses lite då och då iaf:)



Mumma:D

Igår skrev jag att jag skulle baka och visst blev det så, dock bara kanelbullar. Jisses vad goda dem blev!:)

Här väntar godingarna på att få lite pärlsocker på sig och få gotta sig lite i den varma ugnen.


Nygräddade och klara. Bara ett glas mjölk som saknas:)




Molly ville bara sitta och titta på fåglarna, inte ville hon ha några bullar inte;P

Ciao!

Halsband och shopping

Igår innan jag skulle iväg till jobbet gjorde jag ett halsband som en ska få i julklapp. Är till en i släkten och kan inte säga vem för inget ska ju avslöjas, men det är till någon äldre iaf.



Sen har jag tagit en bild på tröjan jag köpte på Lindex i lördes samtidigt som jag köpte jeansen. Här är den:)



Nu ska jag iväg och handla lite. Ska baka kanelbullar, chokladfudge och göra lite soppa jag kan ha som lunch på jobbat om dagarna. Yummie:D

Galenskaper

Ja man kan inte riktigt kalla min dag för ledig, ska jobba stängning ikväll, vilket jag även gjorde igår. Pengar är ju pengar, så får man se det. Imorgon och på onsdag e jag ledig iaf:) Sen ska jag jobba hela veckan, så blir inte ledig förrens nästan måndag.

Var lite tufft att stiga upp igår haha..! Kändes som att jag fortfarande var full helt henkelt, men försvann som tur var när jag fick i min en god frukost älsklingen gjort:D Han e bara för underbar<3

Lite bilder från en sen lördagskväll kommer här: Tänkte på dig min vän Angelica när jag tog vissa bilder, du lär se min inspiration haha<3


Ja men denna blev ju bra, men nu går det utför..




Promille? Vad e det?haha




Ingen aning;)



Och en liten puttinutt bild på mig och älsklingen. Älskar dig så enormt mycket<3

:D

Va på KappAhl innan och byxorna jag ville ha såg helt åt helskottan ut på, såg ut som en tant haha.. Gick till Lindex och köpte ett par vanliga svarta jeans istället. Mycket fina och billiga, endast 299:- :) Köpte riktigt fina rosörhängen med och en billig T-shirt med en ros på.

Så här ser man ut en kväll som denna då det väntas lite besök av Älsklingens närmaste vänner:P KOmmer bli en ganska grabbig kväll idag haha. Men det e roligt det :)






God morning !


Nu sitter jag här med fruost och en väldit keligkatt i knät.. Hon stångar mina armar hela tiden så det är nästan omöjligt att skriva haha.
Efter att jag ätit klart tänkte jag att jag skulle bege mig ut på stan och kika lite. Vill testa jeansen kapp ahl har på sin reklam, dem gråa stuprörsjeansen.  Och efter shoppingen väntar något tråkigt=O

Emma MÅSTE städa:( Boring.

Ne nu får jag skynda mig:)
Ciao Ciao!

:D

Idag har jag varit på Skinnarnas och jobbat. Har gjort massvis med buketter både till försäljning och till kunder direkt, riktigt kul:) Måste säga att dem solitära blev jättefina:) Känns så skönt att jag känner så. Dock blev dem vanliga buketterna ingen vidare, men jag har alltid haft svårt för att göra små buketter, så e det bara:P Men vill bli bra på det.

Kommer nog bli att jag är där någon gång i månaden nu iaf. Madde som jobbar där skulle vara ledig både en dag i november och en i december som hon ville att jag skulle ta:) Kan jag så säger jag ja:) Sen ska jag nog vara där i 2 veckor runt julen. Kommer vara stressigt, men kommer lära mig otroligt mycket!

VIll verkligen sätta mig och vara ledig och bara pyssla och göra smycken, men känner att det är så mycket saker jag saknar just nu för att göra det:O Kan inte köpa allt på en gång nu , det är inte ekonomiskt hållbart om man säger så.

Ne nu ska jag snart bege mig, ska iväg och jobba på Shell ikväll. så dubbelt jobbande idag minsann.

Ha en riktigt trevlig fredagkväll allesammans:)

love love love


Starta eget? Hjälp på traven tack:)

Jag vill verkligen starta en egen butik!:) En riktig tjej butik där man går in och känner att man vill köpa allt haha..
Det ska vara en riktig presentbutik med saker som är tillverkade av mig. En liten blomhörna där jag kan fixa buktter och annat skoj och sen vill jag ha mycket smycken och kanske lite olika smink och skönhetsprodukter. Letar killar efter en perfekt present till sin flickvän ska dem kunna hitta den hos mig!
Jag ha rlärt mig att man inte lätt, blir framgångsrik genom att endast sälja blommor. Min dröm i gymnasiet var att starta en blomserbutik, men jag har mer och mer gått till skönhetintresse så som smycken och smink m.m.  Tanken slog mig att i en blomsteraffär är det oftast kvinnor som handlar, och då kan man ju faktiskt slå ihop tankarna då det är saker som är anpassat för kvinnor:)  Ser framför mig precis hur det ska se ut, vad det ska heta, ja allt, utom var den ska finnas.

Jag vill ha alltid färdigt tills Patric har gjort sin praktik inom polisen och kanske att vi till och med har köpt ett hus. När vi säkert vet var vi ska bo har jag lättare för att veta var jag kan öppna upp butiken. Halmstad eller växjö vore inte fel kan jag säga;)

Just nu kan man bara hoppas på att drömmen slår in:) Avslutar med detta och gör mig iordning för att gå till jobbet. Ha en fin dag allesammans!

Häftigt armband!



Häftigt armband!



Underbart:)

Wihoo!

Har hittat en helt underbar smyckessida. Där finns jätte mycket tips och inspiration, och inte nog med det, det finns hur mycket finns som helst att köpa där och det är riktigt billigt!

Min nästa order kommer att komma därifrån, helt klart:)


http://www.pagoni.se/Shop/Index.php



 

Smycken

Besök denna sidan! Hon gör faktiskt väldigt många fina smycken. Har fått himla mycket inspiration från henne nu måste jag säga:)


http://www.louiseofsweden.se/



utmattad!

Nu har man varit i simhallen i över två timmar. Bastade i massor:) både ångbastu och vanlig bastu:D
Simmade 100 längder i lugnt tempo. Simmade i 1 timme & 20 minuter, så förbrände sådär 700 kalorier, inte dumt.
Är så skönt att simma. Man slipper svettas och inte får man ont i knäna som när man är ute och springer.

Gå in på
www.iform.se och kolla hur mycket din träningsmetod förbränner. Är helt gratis så passa på:P

Ciao!


go morron:)

Drömde om klassen inatt, gud vad jag saknar er!!! <3 Hoppas på att ni alla har det bra och att ni lyckas. Kanske inte att man har ett drömjobb nu, men hoppas på att ni får en framgångsrik framtid:) Hoppas verkligen att alla har det bra och är lyckliga!
Vi alla måste ses snart och hitta på något roligt och bara vara vi igen:)

Ha det fint allaesammans ska käka frukost nu.
Ciao!

YES!

Ja då har man en musikspelare på sin blogg med, dock finns inte alla låtar jag vill ha, vissa mixer är bättre än orginalet helt enkelt, men man tager vad man haver;)

Snart iväg och jobba och har inte ens hunnit tvätta färdigt än, jisses. Ska ner och hämta upp två maskiner, har hunnit 4 maskiner iaf, BARA två kvar haha.

Bye bye

Förlåt!

Förlåt förlåt jag har inte varit så aktiv  de 2-3 senaste dagarna. Jobbar och jobbar ni vet, ingen höjdare alltid.
Kan berätta att i torsdags hade jag en som smet från sin benisn och vi har ingen aning om vem det var =S Var livrädd att chefen skulle bli rasande men verkade inte vara så farligt som jag trodde att det skulle vara, PUUH:)

Jobbar hela veckan utom i morgon, känns nästan overkligt eftersom man fortfarande inte riktigt har släppt skolan och fattat allt än, men man ska vara tacksam för jobbet iaf. Gunilla på Skinnarnas ringde mig för en stund sen och frågade om jag kunde jobba på fredag, och jag tackade ja:) Dock bara från 9-14 för jag ska ha stängning på Shell sen så kände att jag inte klarar av att göra som sist. Då började jag 7 och jobbade till 12.30, hem och äta och vara på Shell från 14-22.15. Då var man trött. Och inte nog med det så var jag så snäll och hämtade älskling och hans skolkamrat i Växjö mitt i natten, det var tufft. Var så trött så det borde varit olagligt att köra, och så skulle jag hämta två polisstuderande haha.  Det var ganska gott att lägga sig i sängen när man kom hem :)

Just nu hå¨ller jag på och tvättar för fulla muggar, var ett berg av tvätt så nu var det dags. Och... När jag kom ner till tvättstugan blev jag rasande! Innan har jag alltid bokat en hel dag för att hinna klart och slippa tvätta så ofta. Nu fanns det en lapp där det stod att vi antingen ska tvätta 8-15 eller 15-22, inga heldagar, och
endast EN GÅNG I VECKAN.

Så konstiga tider som jag jobbar är det omöjligt nästan! men men får väl vara snäll och ge det en chans och bita ihop.

Förresten en sista sak.. Igår åt jag och älskling trerätters som jag lagade. Han fyller 22 imorgon och vi tänkte att vi skulle ta det så vi kunde dricka massor av vin till;) blev riktigt lyckat. Till förätt advocadoröra med lök,räkor och creme fraice, Yummie! Sen min nya favoriträtt. Fläskfilegryta med paprika och färska champinjoner, aldrig ätit så god sås i hela mitt liv, och det var jag som gjorde den:O Jamie Oliver, Call me;)
Efterrätten blev en "Japp mousse" som jag inte riktigt lyckades med då jag verkligen inte fick jappen att smälta haha. Men gick att äta får man väl säga;)

Vi kollade på Wall-E vid efterrätten, så himla söt filur!

Nu ska jag titta till tvätten.
Ciao!

Ansiktsmask- man vill bara äta upp den!

Nu sitter jag här med anisktsmak i ansiktet och man vill bara äta upp den! Det är någon form av chokladmask, ja jag vet inte vad, och det luktar verkligen choklad! Får se om den funkar, men det är nästan värt att använda den bara för att få känna lukten:) Den finns på H&M så köp en och testa, doften lär inte göra er besvikna iaf;)



Bara en liten bild på mig för inte ser man vacker ut inte.


<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/112736/magicflower?claim=h520v6yqyfg">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Go morron och hej Ge-Kås!

Nu sitter jag och tittar på top model reprisen från igår och ska käka lite frukost.
När älsklingen kommer hem från skolan ska vi dra till Ge-Kås:) Alltid lika roligt. Blir att handla mest praktiska saker men även försöka hitta lite smyckestillbehör och förvaring för dem. Ska banne mig börja köpa lite julklappar med;) Och så klart en födelsedagspresent till pappa:)

Nu kurrar magen så grannarna snart hör mig haha!
Ciao!

Hur smart är du?

Gå in på denna länken(  http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html )och gör ett IQ test. Se till att ha tid så du kan sitta och tänka länge, gärna 30 minuter fr att säkert klara det, och gör det då inget stör dig!

Lycka till!

En härlig höstkrans och en busig katt!

Så nu var jag färdig med min krans, blev riktigt fin! Nu bor jag ju i lägenhet och har ingenstanns att hänga den. Fanns inget spik på dörren där alla går in så där sprack min idée. Tänkte hänga den på vår ytterdörr men tror att bären skulle ligga på golvet imorgon istället för att sitta i kransen, inte så smidigt kanske. Istället för att slänga den vilket jag aldrig skulle kunna göra, hängde jag den på balkongen, mellan dörren och fönstrena. Nu ser alla som kör förbi det iaf;)




En närbild.

Under tiden som jag höll på med kransen så busade vår katt Molly till det lite. Hon har alltid älskat små utrymmen, hon har en gammal skokatong hon brukar ligga och sova i faktiskt haha. Nu hörde jag bara hur det prasslade i köket och jag vänder mig och ser det här:

HAHA!! Hon hade krupit in i älsklingens ölflak, där sitter och tränger sig med några ölburkar!


Tittut!


Ne nu ville hon inte stanna kvar där längre. Tur det för där kan hon inte sitta hela dagen, då hade hon blivit alkolist till sist;)


Ciao!

Pomenad i ljuvlig höstmiljö

Nu har jag varit på min lilla promenad:) Så mycisgt när solen skiner och alla höstfärgerna kommit. Passade på att plocka till mig lite löv och bär nu när dem är så fina, så ska göra mig en dörrkrans:) Får se hur länge den håller, men den är ju fin så länge den varar;)


Allt material.




Lilla bleka jag fick också vara med

God morron alla nyfikna läsare:)

Då var man vaken och har slitit sig från att ligga kvar och mysa i det gosiga duntäcket vi har. Sitter nu och äter lite frukost och funderar på vad man ska göra för vettigt denna dagen. Ska jobbar 17.45 så hinner nog inte träffa älsklingen så mycket idag heller. Nackdelen med att jobba kvällar e ju att vi knappt ses, men det ger mycket bättre pengar, framförallt om man bara har en 50% tjänst.

En sak som är säker är att jag måste klippa mig, NU! Tror det får bli lite ekonomiklippning så jag toppar det själv, brukar inte vara några problem. Klipper ju älsklingen med, och han klagar då inte;)

Har kollat runt efter lite smycken på nätet, och måste säga att jag fullkomligt älskar dessa bilderna!






Detta kallar jag bra reklam för smycken, helt perfekta bilder och en helt otroligt vacker modell.
Bilderna är från smyckessäljaren Nina Quists hemsida:
www.ninaquist.se

Ne nu ska jag leta vidare och sen titta lite på tv och kanske ut och gå en runda:)
Ciao allihopa!

Mitt nya armband

Ett enkelt pärlarmband gjort då ja. Ser mycket finare ut i verkigheten. Måste lära mig att ta bra och säljande bilder:P





Kom hem från jobbet för ungefär 20 minuter sen och sitter nu och kollar på Generation fett. Fy vad hemskt att bliså stor säger jag bara. Att man inte slutar upp då man märker att man inte kan gå längre! Hur kul är det att sitta i en säng och stirra på fyra väggar? Att man har en partner ska man vara tacksam över, men hur är livet för ens partner egentligen? Man kan inte göra normala saker som ett par annars gör.Man kan i princip inte göra någonting mer än att bara prata med varandra. Kan inte gå på bio, inte dansa, inte resa, ingenting.

Skulle jag någon gång vara nära på att bli så som han och många andra i världen, så hoppas jag verkligen att jag inser det, annars får ni säga till mig. jag vill leva ett normalt liv, inte ge bort mitt liv för mat.

Ännu ett nytt smycke

Idag gjorde jag ett nytt armband, blev något i min egen stil. Har inte så mcyket material så kan inte göra så mycket, men detta blev fint:)

Skulle lägga in en bild från älsklingens dator på det, eftersom jag inte kan få in bilderna på denna. Men...
Min kära katt som varit i farten innan, hade bitit av mussladden
mitt av!!

Dumma dumma katt! Men får lägga in bilder senare istället. Ska göra lite tacos nu och titta på top model tänkte jag. Sen ska jag iväg och jobba=/ Men pengar är pengar:)

Ciao!

Titta vad som kom med posten idag:D

Skrev att jag skulle lägga upp en bild på det jag beställt från www.hattpinnen.se och här är det:)
Ska bygga upp ett förråd tänkte jag sakta men säkert så man får ta och tänka till lite varje gång man beställer, gäller att vara klok!
Denna gången beställde jag 9 meter stål/nylon tråd och lite pärlor. Blev röda och grön/blåa, 6 mm. Har mest små redan så tänkte att jag får köpa mig några som är lite större nu. Kostade inte mer än 55 kronor och slapp dessutom frakt, aldrig fel inte;)





Ciao!

RSS 2.0