Inhandla?

Har verkligen lust att köpa mig ett riktigt snyggt långt halsband.
Har bara en massa tråkiga hemma och har inte gjort något eget till mig själv. Antingen köpa eller göra?  Är ju ungefär samma pris. Är mer personligt med att tillverka det själv och dessutom roligt:)
Får se vad som händer.

Beställde lite pärlor och tråd från hattpinnen igår:) KOmmer nog imorgon eller i övermorgon. Ska visa er sen vad jag beställt hem för något:)♥


AJ AJ AJ

Det var på iden. Fixade ögonbtynen i helgen, såg ju inte klokt ut innan.
Som ni ser är höger före och vänster efter, gör sån skillnad av att hålla dem fina!





Mums:D

Måste säga att idag åt jag iaf en frukost som fick mig på bättre humör:)
Färgglad var den och lite lite nyttig, tomat och vindruvor är det ju inget fel på;)



GRRR!

Jag vaknade 6.30 imorse av ett ljud som gav mig en stor klump i magen!
Jag hörde att min katt bet på något som lät som en sladd, och när jag tog mobilen för att lysa upp rummet blev jag rosenrasande!

Hon höll på att bita på min bh som jag lite trött hade lagt på  golvet igår kväll när jag skulle sova:(
Min favoritbh som passade perfekt...

Hon bet av ena alvan av axelbandet och jag som hade små små förhoppningar om att man skulle kunna laga den , men NEJ! Hon har ju ätit upp halva axelbandet!  Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta haha. Var så grymt arg på henne imorse att jag höll på att explodera =O




Buhu:(

Erbjudande

Ännu en sida där man kan kamma hem gratisgrejer! Denna är enklare än dem andra dessutom.
Besök den!

http://gratisgrodan.se

Så vacker!

Måste bara hylla denna tjejen, vilken röst hon har ! Och inte nog med det så tycker jag faktiskt att hon är den vackraste tjejen som vandrar här på jorden. Hade varit en dröm att få känna henne då jag tycker att hon verkar vara så himla snäll och ball:)

Sitter just nu och dricker lite cider med älskling och Danne. Riktigt trevligt:) Som alltid!



Njut av bilden;)
Ciao!


Nemen titta!:)


Titta min och Patrics dotter haha.
Gick in på
http://www.makemebabies.com/  och la in bild på mig och en på älsklingen och titta här.
Ser inte riktigt ut att stämma då håret ser ut att tillhöra ett mörkt bran eller hur man nu ska säga, men mun och sånt ser man ju att det e från oss:P



Testa och gå in där, ni kan till och med testa att se hur ditt barn skulle se ut om Brad Pitt var pappa eller Angolina mamma;)

Ciao!

Tjäna pengar?

Ja varför inte?
Finns hur många sett som helst att tjäna pengar och presentkort på:)
Hittade denna sidan idag och jag rekomenderar er att kika in där. Tjäna pengar genom att besöka lite sidor? Det är ju busenkelt:P

http://pengargratis.se/?r=1323

Titta här!



Kläder och accessoarer från www.h&m.com. Detta är saker jag bara vill ha!

1, Ett helt underbart armband, endast 49,50:-
2, Diskreta underkläder;  129:-
3, Älskar dessa underkläder! Kostar; 98:- bara.
4, Hur snyggt som helst! ; 129:-
5, Supersött, skulle dock vilja ha svart. Kostar; 98:-
6, Underbar blus jag verkligen skulle vilja ha!  Endast 198:- Riktigt kap!
7, Blev kär när jag såg denna jacka i Växjö, men provade inte för då skulle jag aldrig kunna släppa den haha. Kostar faktiskt bara; 598:- :)
8, Svart hög kjol, något som saknas i min garderob men som jag avgudar!; 198:-
9, Fullkomligt älskar denna kjolen, supercool! 198:-
10,Riktig Emmastil :) finns i rosa och silver också, coola! Kostar bara 19,50:-!!
11, Söta:)  29,50:-

Wohoo

Är så himla glad över att jag hittade denna tröjan i Frankrike. Kostade typ bara 40 kronor och är hur cool som helst! Jag har ju så mycket svart och vitt i min garderob, trött på det men ändå inte. Denna satte helt plötsligt lite färg på min garderob;)

 Hahaq ursäkta min frånvaro på bilden;)

Ciao!

Då var det dags..


Nu ska jag ta och cykla iväg till simhallen och simma lite:) Längtar efter att få sätta mig i bastum med hårinpackning i håret, underbart! Ska dessutom bli väldigt skönt att få röra på sig lite, men hoppas bara att det inte är för mycket folk där, då tappar man lätt suget för att fortsätta simma:P

Ikväll kommer Jossan hit med:) Ska kolla på film och så. Stackars Patric kommer inte kunna sova som han ska inatt när vi babblar;) Nej men vi ska faktiskt vara snälla och trevliga! Vill ju att det ska gå bra för honom i skolan imorgon:)

Ciao!

En ny ring av det gamla halsbandet!


Jaha sedär ja, blev en ny ring av det gamla halsbandet jag skrev om innan. Blev rätt mycket pärlor över så ska nog göra ett armband eller halsband också. I måndes var jag på Panduro och kollade. Måste säga att man blir mer lockad av att titta i katalogen, men vet man bara vad man ska ha så funkar det! Ska testa att göra lite presentaskar med som man kan sälja sen också.

Ska sätta mig och skriva ihop en affärside och allt som hör till och sen planera och börja arbeta!;) Ska köpa in material och tillverka i minst ett år innan jag tänker sälja det på riktigt. Men ska självklart se till att dem är eftertraktade med.

Här kommer en bild, lyckades dock inte ta någon bra, men man ser iaf hur den ser ut.







Kontraster

Kontraster kan man lättast förklara med ordet "Motsatt". 
Exempel på kontraster är: 

  •   Rund- Spetsig
  •   Ljus- Mörk        
  • Blank- Mönstrad
                    

Kontraster är jätteviktigt för att man ska se föremålet som intressant. Skulle jag göra ett armband med bara vita blanka pärlor i samma storlek skulle det inte bli så intressant. Armbandet på bilden visar tydliga kontraster:

Där finns fem olika pärlor och alla skiljer sig, både i storlek och färg. Det är bra att variera. Sen som ni även ser finns det metalldelar också, vilket gör mycket, då blir det dessutom två helt olika material. Även detta är olika kontraster!



Per Benjamin

www.perbenjamin.com
Besök Per Benjamins hemsida! Ni kommer inte att ångra er, han är helgrym!

Vill du ha gratis smink?



Bli medlem här då:)

Färglära

När man ska tillverka sina smycken är det viktigt att ha en tanke på vilka färger man tänkt använda sig av. Har man inte så mycket kunskap om färg och form så gör det inget, det är nämligen lätt att lära sig.


På bilden ser ni en så kallad färgkarta som anväds inom alla områden då man arbetar med färger. I texten till vänster står det "Komplementfärger", kanske vet ni inte vad det är? Lättast att förklara det är att det är dem färgerna som framhäver varandra. Använder jag mig av blåa pärlor så kan det vara bra att använda orangea till för då får man fram den blåa färgen.

Som ni kanske förstår så finns det färger som rosa och turkos som inte är utsatt på bilden och självklart ska dem placeras in i någon av färgfaktorerna. Den turkosa färgen ska ligga i den blå och rosa ska ligga i röd. Svart, vit och brun färg finns inte heller med som ni kanske ser, det är nämligen färger som i själva verket är alla färger. Från början är alla färger egentligen vita och till sist blir dem svarta, det handla om olika nyanser kan man säga. När man tillverkar något så kan man alltid använda sig av vitt,svart och brunt då det passar till alla färger.

Detta är ingen lag när man jobbar med färg utan mer bara som en hjälp, man känner själv om färger inte passar ihop och inte nog med det så tycker faktiskt alla olika. Det jag tycker är fint kanske andra tycker är riktigt fult och att färgerna skär sig.


I bilden till höger finns det en triangel i mitten med gul, röd och blå färg i. Detta visar att man kan jobba med tre komponenter och inte bara två.  Föreställ er sen att färgerna runt triangeln, grön, lila och orange, också är en triangel, detta är ännu ett sätt att sätta ihop färger.

Man kan göra i princip hur som helst, även blått och lila går att använda ihop. I cirklarna ligger dem färgerna bredvid varandra, dem är närstående färger. Detta kan man gåra med två- tre färger. Så jag skulle kunna göra ett armband med pärlor i färgerna gult, oranget och rött.

Ett tips är att testa sig fram och experimentera, blir det inte bra kan man alltid att börja om! Ska man köpa pärlor och annat material via internet är det viktigt att man planerar vad man ska göra och hur mycket man behöver.

magicflower

http://www.themagicflower.com/
En mysig sida. Besök den! Finns många väldigt vackra saker, väldigt härliga färgkombinationer

Per Benjamin

Hittade denna undrebara bukett på nätet. Skapad av Per Benjamin. Han är fantastisk!


Per Benjamin

Denna krans är gjord av Per Benjamin, en av dem duktigaste manliga floristerna jag känner till.
Man är lite småstolt över att ha sett honom jobba i verklighete.
Tack John Bauer för det!:)

Vacker krans!

Titta här!


Hittade denna underbara sida. Vill man ha gratis smink är det utmärkt!
Bli medlem vettja:) Du lär inte ångra dig, är riktigt lätt att komma upp i sin bonus:)



Go morron!

Nu har man varit vaken några timmar men tod tid att piggna till!
Har sovit rätt dåligt inatt då jag har haft grymt ont i mitt öra =O Har släppt ganska så mycket nu då jag tagit två alvedon. Antar att det bara är något förkylningsfjoks som håller på :P

Halsbandet jag skulle plocka isär igår har jag nu tagit bilder på. Orkade inte plocka isär det :) Men ska göra det nån gång idag tänkte jag. Sen ska jag självklart lägga upp bilder på vad jag gjort med alla grejer sen.

Här är bilder och i hörnet så ser ni mina underbara "diamanter", grymt fin färg!

Ciao!


<3

Nu sitter man här med musik på och kollar på hockeyn.
Älsklingen är hemma nu med :) Åt god tacos innan, mumma:) Skulle jobbat ikväll egentligen men har bytt och jobbar imorgon istället så ikväll kan man mysa med baby istället. mycket bättre tycker jag hehe.
Ska nog ta och plocka isär ett gamalt halsband jag aldrig använt. Visst är det fint, men har aldrig visat mig i det. Har tagit på mig det flera gånger men sen bytt innan jag gått haha. Finns riktigt fian pärlor på så ska göra något annat roligt av dem istället, kanske ett armband och ett par matchande örhängen.
Kommer upp bilder någon annan gång.


Top Model

Då sitter man och tittar på Top Model reprisen på 3:an. Även om man redan vet vem som vinner så är det alltid kul att titta på. Hade varit grymt roligt att få testa på en riktig plåtning, lite av min hemliga dröm;) Tänk och bli sminkad och få håret fixat och sen få bära riktigt snygga kläder. Tror att det skulle kunna bli riktigt bra bilder om man bara fick chansen, ögonen har jag iaf:)
Har testat att lägga in reklam på sidan nu så ska se om den dyker upp sen, vill att sidan ska bli bra, sakta men säkert. Det tar himlans lång tid och jag jobbar ju vissa dagar och är ovan vid det, så det är lika bra att låta det ta tid.
Caio Caio allihopa



..

Jaha då var man hemma igen. Blev en pump till mitt kära akvarium och svart sand, riktigt riktigt snygg sådan!
Kommer bli så fint sen när allt är klart:)
Hittade inga smycken, är inte lätt att shoppa i Ljungby, alldeles för dåligt utbud på allt! Dock hittade jag en riktigt snygg sjal på JC! Var en tjej som hade den på sig när hon handlade av mig en kväll. Var så nära på att fråga var hon köpt den för den var urläcker. Och sedär, den fanns ju på JC:D
Här får ni en bild på den!




:)

Hej hopp allesammans:)
Då var man vaken och klar i huvudet, har även fått i mig frukost. Ska snart åka iväg och köpa lite sand och annat tillbehör till akvariumet vi fick igår av mina föräldrar. Dem ´har planerat att flytta och tänkte slänga det:O Det gick jag inte med på! haha.
Så nu står det här i vardagsrummet och min kisse Molly går bara runt det hela tiden och undrar vad det är:)
Hoppas på att hitta någon snygg sand, gärna svart.  Tänkte ta mig en runda på "stan" här i Ljungby sen med och se om man hittar något roligt. Vill ha nått färgstarkt smycke. Har ju tråkigt nog rätt mkt svarta och vita kläder och det går ju iaf att piffa till med smycken:)

Nu ska jag vidare.

Ciao!

Brrrr!

Sitter här vid dator nu och känner att fötterna snart är isbitar! Fryser som bara den idag.
Det e riktigt höstväder, alltså riktigt kallt! Mysigt med höst när solen är framme men nu när det är grått ute är det bara kallt och grått.
Har ett himla sug när det gäller att beställa smyckestillbehör från Panduro, fick deras katalog i fredes:) Så himla fina grejer! Skulle kunna beställa rubbet men det finns det nog inte pengar till, men lite kan man beställa:)
Dem kanske inte är dem billigaste att köpa hos, men tror att kvaliten är riktigt bra, ser så ut iaf. Ska ta mig en tripp till Växjö nån dag och besöka Panduro. Kommer säkert köpa mer än jag borde hahah:)


www.pandurohobby.se

Lite fler bilder på mig

Ibland inser man inte hur fint hår man har förrens man färgat det i någon annan färg. Är expert på att alltid jämföra mitt hår med andra och glömmer att jag egentligen har fint hår!




Like, Like, Like. Så varför såg man inte det då?

Har blivit utmanad av Elin:)


FEM SAKER I MIN FRYS: Matlådor till förbannelse, glass, grönsaker, muffins och massor av is

FEM SAKER I MIN VÄSKA: plånbok, läppstift, nycklar, kvitton och näsdukar

FEM SAKER I MIN GARDEROB:  har ingen garderob så jag får säga FEM SAKER I MIN BYRÅ:
underkläder, tröjor, jeans, väskor och bälten

FEM SAKER I MIN BIL: skräp, cd-spelare, reservdunk, reservdäck och bilklädsel

Hej allesammans:)

Jag är ny här som ni säkert märker. Jag kan tyvärr inte så mmycket om datorer och hemsidor och undrar nu hur tusan man får en så fin blogg som många av er andra har?
Inlägg kan jag göra och lägga till bild. Men hur ändrar man färg på bakgrunden och får in bilder runt om den "Originella mallen"? Förmodar att det på något sätt går att göra en egen mall, men hur?  Någon snäll typ som kan förklara lite?:)

Kom igen nu allihopa!

Hittade en helt otrolig sida! Bli medlemmar där! NI får chansen att få presentkort på H&M, Gina eller JC genom att samla ihop egna poäng.
Busenkelt;)


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11903

Första smycket

Ett enkelt armband med material som jag hade hemma. Detta är till min mamma.



Najs

Igår var en dag jag längtat efter längre. Är så rädd för att förlora mina vänner nu när vi tagit studenten och bor så långt ifrån varandra. Igår fick jag träffa Angelica och Sandra<3 Kändes så grymt skönt!
Vi gick runt i affärer, åt och gick till john Bauer. Var kul att träffa Ulrik igen och hör hur det var med han och lilla Nova:) Måste säga att jag saknar floristlektionerna nått grymt, var sån frihet där.

Ikväll ska jag iväg och jobba. Har stäningspasset på Shell idag. Får se hur det blir med Shell sen. Har säkt ett annat jobba. Dem hade två tjänster, en deltid och en heltid, så beroende på vilken jag får blir utgång till hur det blir på Shell. När jag säger får menar jag det, jag ska ha det jobbet, hoppas verkligen jag får det. Hade passat mig perfekt, som handen i hansken;)

Nu ska jag ta och käka lite frukost:) Kurrar i magen..

Njut av denna underbara bild på oss istället!

Ciao!

:D en riktigt bra dag idag!

Även om det är grått och mulet ute och bara 14 grader ska det bli en riktigt trevlig dag:)
Ska ta bussen till Halmstad och träffa två underbara människor, nämligen Angelica och Sandra. Blir ett besök på gamla skolan med, som jag saknar nått otroligt mycket just nu. Kanske man nska plugga om nått år eller så igen? Tål att tänkas på!

När jag kommer hem ikväll ska jag skicka iväg lite CV tänkte jag. Dem söker personla på ett fik här i Ljungby och det ska jag bara ha det jobbet! Jag tänker inte ge mig;) Vill dock inte säga upp mig från Shell för trivs bra där:) Underbarare jobbarkompisar får man nog leta efter!

Ne nu måste jag jag fixa mig bussen går om 30 min:D


Ciao!

Regn, Regn & ännu mer Regn,

Nu går det verkligen mot ett mer höstväder. Kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om hösten. Egentligen är den som våren fast tvärtom. Det som grönskar på våren byter nu färg till dem otroliga höstfärgerna. Himlans vackert att titta på. Den varma luften blir nu kallare och vinden får en att rysa till när man är ute på promenad.
Huden bleknar och man känner sig tillsist lika vit som en snögubbe, men sånt går alltid att göra någonting åt. UV-strålar är onödigt när det finns brun utan sol, bättre att njuta av den riktiga solen under sommaren istället.

Vet inte riktigt om det fortfarande regnar. Hade ju tänkt att jag skulle ut och springa en runda. Känner mig inte så pigg men det är alltid värt ett försök!

Ne nu landade posten på mitt golv från brevinkastet, ska ta och sätta mig och titta vad det kan ha varit för skoj förutom räkningar!

Som sagt, vackert att titta på

RSS 2.0